My Cart

Close

DE SPECIALIST VOOR MODERNE BEDRIJFSKLEDING!

COSTUM PROFILE

 

Welkom bij Custom Profile  

 

Met Custom Profile van WORKWEAR restyle, hier kunt u in e.v.t. een kleine oplage uw eigen huisstijl creëren door gebruik te maken van de verschillende accentkleuren op de diverse verschillende modellen.


Het is al mogelijk vanaf 5 stuks..

U heeft de keuze uit verschillende boven en onder kleding, Waar wij u verschillende materialen aanbieden in diverse modellen en uitvoeringen. U mag per model verschillende keuzes aan optie's toevoegen. Zo hebben wij diverse modellen (winter)kleding in 12 verschillende voorraadkleuren Cordura met een PU wind,- waterdicht en ademende liner en getapete naden. Wij maken gebruik van water, wind- dichte en ademende PU liners, welke achter het buitenmateriaal van het waterdichte kledingstuk worden geplaatst (en niet er aan vast) zodat de stiknaden van uw eventuele borduring niet te hoeft te worden afgetaped.

Ook onze canvas producten zijn zeer gewild om pasvorm, uitstraling en de kleine oplage met de grote diversiteit en hoeveelheid opties.  

Maak uw keuze door op het model naar uw wens te drukken, hierdoor komt u in het keuze menu van het gekozen model en kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag bij ons doen.